Videóval

2024.02.06. 13:30

Retro óvodává varázsolták a könyvtárat – vidámsággal űzték el a telet a jászapáti nyugdíjasok

"Nem csak a húszéveseké a világ" című népszerű sláger örök igazságát bizonyította a Jászapáti Városi Könyvtár Nyugdíjasklubjának farsangi mulatsága, melyet hétfő délután rendeztek meg a könyvtárban.

Illés Anita

A Jászapáti Városi Könyvtár Nyugdíjasklubjának lelkes tagjai tréfás jelenetekkel készültek a farsangi bálra

Fotó: Illés Anita

Jókedv, bolondozás, játékosság és önfeledt nevetés jellemezte a már hagyománnyá vált télbúcsúztató összejövetelt. Friczné Urbán Magdolna klubvezető köszöntőjében felidézte a farsang történetét és a hozzá kapcsolódó népszokásokat, majd Aranyosi Ervin Farsangi mulatság című versét olvasta fel. A farsangi bál a jelmezesek színre lépésével folytatódott. „Bözsi néni” bőrébe bújva Menyhárt Istvánné alapozta meg a hangulatot, aki rövid, humoros sztorikat mesélt a mindennapi életből merítve. 

A vicces előadás után a Hófehérke és a hét törpe története elevenedett meg a nyugdíjasok előadásában. A farsangi műsorban bemutatkozott a retro óvoda Huncutka csoportja is Apacuka Icuka óvó néni vezetésével. Egy biztos, hogy a humorral fűszerezett produkciók után szem nem maradt szárazon a sok nevetéstől. Élőzene, tánc és tombola is színesítette a mulatságot. A talpalávalóról Bíró-Sipos Karina gondoskodott. 


 

Képszöveg: A Jászapáti Városi Könyvtár Nyugdíjasklubjának lelkes tagjai tréfás jelenetekkel készültek a farsangi bálra. Fotó: Illés Anita


 


 


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!