Jelentkezz te is!

2024.02.13. 14:00

Sminktrükköket tanult, barátokat is szerzett a szolnoki Csabai Alexandra, a Tündérszépek verseny egykori döntőse

Csabai Alexandra 2021-ben jelentkezett az Új Néplap és a Szoljon.hu Tündérszépek szépségversenyére. A megméretéstől barátokat és önbizalmat is kapott, így csak buzdítani tudja a nevezésre a jászkunsági fiatalokat.

Pakainé Pusztai Nóra

Csabai Alexandra három éve döntött úgy, hogy kipróbálja magát és jelentkezik az Új Néplap és Szoljon.hu által meghirdetett Tündérszépek versenyére. 

– Habár a fotózás, sminkelés, illetve a színpadi jelenlét nem volt új terep számomra, ugyanakkor a szépségversenyek világa egy teljesen más terület volt még akkor, és egy komfortzónán kívüli dolognak éreztem, mégis úgy gondoltam, hogy belevágok – emlékezett vissza a jelentkezés időszakára. 

Alexandra egy percre sem bánta meg, hogy jelentkezett a Tündérszépekre
Forrás: Beküldött fotó

Tizenkilenc évesen kóstolt bele a szépségversenyek világába.

– Sem akkor, sem pedig előtte nem voltak ilyen ambícióim, viszont egyik este szembejött velem az egyik közösségi oldalon egy hirdetés, hogy elindult a jelentkezés, én pedig azzal a lendülettel „mit veszíthetek?” alapon le is adtam a jelentkezésemet. Teltek a hetek és fordulóról fordulóra egyre több pozitív visszajelzést kaptam. Kezdetben a páromtól, a családomtól és a barátaimtól, a későbbiekben pedig már számomra ismeretlen emberektől is kaptam a biztatást és a gratulációkat, ami természetesen nagy löketet adott és nagyon jól esett – mesélte Alexandra.

Mindig is szerette feszegetni a határait, új élményeket szerezni és új embereket megismerni, erre szerinte a Tündérszépek kiváló lehetőség volt.

Kissé hezitált a válasszal, amikor a verseny legjobb pillanatáról kérdeztük, de csak azért, mert úgy gondolja, minden örök és maradandó élmény maradt. Az első fordulók még az online térben zajlottak, a továbbjutó lányokkal már ekkor elkezdett ismerkedni. 

Igazi barátságok is köttettek a Tündérszépek alatt
Forrás: Beküldött fotó

– Kiderült, hogy kik azok a lányok, akik bejutnak a döntőbe. Ezt követte egy felkészítő tábor, illetve pár napos forgatások. Számomra óriási élmény volt, ahogy ennyi gyönyörű lánnyal eltöltöttünk 3 szuper napot Siófokon.

Fantasztikus stáb és szervezői csapat támogatta a mindennapjainkat és dolgoztak azon, hogy a legjobb formánkat hozzuk ki magunkból a döntő napjára

– elevenítette fel.

Hozzátette: a legjobb élményem talán az volt, ahogy a döntő gálaműsor előtti utolsó percekben egy nagy közös öleléssel biztattuk egymást.

A lányok között nem volt rivalizálás, sokkal inkább az összetartás volt jellemző a verseny alatt
Forrás: Beküldött fotó

– És azért valljuk be, hogy nőként nagyon lehet élvezni azt, hogy egésznapos pörgés közben készítik a profibbnál profibb sminkesek és fodrászok a sminkünket és hajunkat, közös koreográfiát tanulunk, megtanultuk a profi színpadi mozgást a járáspróbák során – közölte mosolyogva.

A rengeteg élményen és persze egy-két sminktrükkön kívül barátokat is kapott a verseny során, amit igazán fontosnak tart.

– Azóta is nagyon jó kapcsolatot ápolunk, közülük vannak, akik lakótársak is lettek azóta. A közhiedelemmel és az előítéletekkel ellentétben tényleg nincs rivalizálás, hanem inkább egy nagy barátnős közösség, ahogy egymást támogattuk és próbáltuk egymásból kihozni a legjobbat – magyarázta.

A Tündérszépek verseny új ajtókat nyitott meg Alexandra előtt
Forrás: MW archív

A Tündérszépek verseny után is lehetősége nyílt profi fotósokkal és sminkesekkel dolgozni, a mai napig részt vesz fotózásokon, illetve különböző projektekben modellként. Sőt például egy fogorvosi és dentálhigiénés központ arca is lett.

Tanácsokkal látta el a jelentkezőket

Mindenkit jelentkezésre buzdít Csabai Alexandra, a Tündérszépek korábbi versenyzője.

– Azt gondolom, hogy akiben csak egy kicsit is, de már megfogalmazódott a gondolat, hogy jelentkezzen, az semmiképp ne hezitáljon, hiszen semmi vesztenivalója nincs, és egy óriási, örökre szóló élményben lesz része, nem beszélve arról, hogy én személy szerint, hihetetlen nagy önbizalomlöketet kaptam a verseny által, és büszkén gondolok vissza erre az időszakra – foglalta össze.

Legyen 2024 a te éved, váltsd valóra az álmaid Tündérszépként!
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!