Nyeremények

2024.04.02. 09:08

Értékes nyereményekkel gazdagodhat a Tündérszépek győztese

Februárban hirdettük meg a Tündérszépek szépségversenyünket. A regionális előválogató április 8-án indul, 21-ig még lehet jelentkezni.

Pakainé Pusztai Nóra

Elmúltál már 18, de nem vagy még 36 éves? Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében élsz vagy ott tanulsz? Vonz a rivaldafény? Ha ez előző kérdésekre igen a válaszod, jelentkezz az Új Néplap és a Szoljon.hu által meghirdetett Tündérszépek szépségversenyre

Értékes nyeremények, tündérszépek, verseny
Értékes nyeremények várják a Tündérszépeket
Forrás: Getty Images

Nem kell mást tenned, mint kitölteni a személyes adataiddal a jelentkezési lapot és feltölteni magadról három fényképet. A kiválasztás folyamatos, a jászkunsági hölgyek nógrádi és hevesi lányokkal szállnak harcba a regionális fordulóban. Innen a zsűri döntése alapján a legszebb jut tovább az országos döntőbe, illetve a közönség online szavazatai alapján további egy szállhat szembe a többi régió győztesével szeptemberben.

A főnyeremény egy éves autóhasználat, mobiltelefon és szépségápolási csomag.

A lányokat mentorok kísérik végig a versenyen, az is kiderült, hogy Tótpeti Lili mellett idén Köllő Babett és Kárpáti Rebeka lesz a versenyzők segítségére. Legyél te az, aki személyesen is találkozik velük!

Jelentkezz most!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!