Hirdetés

2020.05.27. 15:58

Szolnokon is válaszd a Bestmixer iskolai képzéseit!

Szeretnél olyan szakmát magadnak, amivel könnyedén el tudsz helyezkedni akár itthon és külföldön is?

A Bestmixer iskola barista és mixer tanfolyamait minden nagyobb városban, így Szolnokon is megtalálod. Iskolánk 12 éve foglalkozik vendéglátós szakmák oktatásával, illetve külföldi munkaközvetítéssel. A legnépszerűbbek a barista és mixer tanfolyamok, amelyeket rövid idő alatt el lehet végezni, kis létszámú csoportokban.

Mixer tanfolyam Szolnok

 

A bármixer szakma elsajátítása sokak szerint könnyű feladat, de szerintünk nagyon széleskörű lexikális tudás is kell ahhoz, hogy valaki igazán jól végezze ezt a szakmát. Nem elég megtanulni az alap receptúrákat, nem elég begyakorolni az ismert koktélokat, ennél sokkal többet kell tudnod. A szolnoki mixer tanfolyamon megtanulod a standard koktélokat, tanulsz ital-és borismeretet, bárfelszolgálási szabályokat, megtanulod mi az a Free pouring, sőt még a kávés italokat is megismered. A képzés 10 alkalom, alkalmanként 3 órás, az utolsó három alkalom viszont a legizgalmasabb, hiszen itt már a saját tervezésű koktélokkal foglalkozunk. Természetesen a tanfolyam nagyrészt gyakorlati képzésből áll, hiszen fontos, hogy a tanfolyam végére legyen némi rutinod a bárpult mögött. A csoport minden tagja egyenként készít el minden italt, így biztosítva van a gyakorlás lehetősége az órákon.

Barista tanfolyam Szolnok

 

A kávéfogyasztási szokások az utóbbi néhány évben nagyon megváltoztak, így egyre nagyobb az igény a jól képzett barista szakemberekre. Megnövekedett az igény a minőségi kávékra, és a jó kávézókra. A szolnoki barista tanfolyam tökéletes választás, ha szeretnéd megtanulni a kávékészítés mesterségét. A képzés 100 % gyakorlatból áll, a kávéitalok elkészítése mellett azonban fontosnak tartjuk azt is, hogy a baristának megfelelő legyen a szakmai tájékozottsága. Megtanulod hogyan lesz jó ital egy bizonyos kávé fajtából, hogyan történik a kávé feldolgozása, pörkölése, mitől lesz minden kávénak más az íze. Mi az összefüggés a kávégép, az őrlő és a kávé között, miért fontos hogy ismerd a világ különböző helyeiről származó kávékat. A mester barista továbbképzést most ingyen választhatod a barista tanfolyam mellé, ahol az alternatív kávékészítési technikákat, a kávékoktélokat és a latte art alapjait is megtanulhatod.

Ha szeretnél profi mixer vagy barista lenni, akkor válaszd Szolnokon is a Bestmixer iskolát!

1055 Budapest, Nagy Ignác u. 19/A.

+36 20 612 1000 | 06 1 215 0574

Adószám: 23797819-2-41

Cégjegyzékszám: 01-09-978343

KSH szám: 23797819-8532-113-01

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!