Adótraffipax

2023.07.30. 16:20

Fejes ugranak az ellenőrzésekbe – strandokon is felbukkannak a NAV jászkunsági revizorai

Turisztikai rendezvényeken, strandokon is terveznek ellenőrzéseket augusztusban a NAV vármegyei munkatársai.

Szoljon.hu

Illusztráció

Forrás: MW archív

Fotó: Kallus György

„Nyár van, és semmi baj” – szól az ismert dalszöveg, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai azonban erről a saját szemükkel szeretnének megbizonyosodni. Ezért augusztusban sem lazsálnak, és a legfrissebb adótraffipax tanúsága szerint továbbra is a vendéglátóhelyeket, cukrászdákat, fagylaltozókat, valamint a különböző turisztikai rendezvényeken, strandokon értékesítőket ellenőrzik kiemelten.

A közlemény szerint a revizorok a számla- és nyugtaadást, az online pénztárgépek üzemeltetését, az alkalmazottak bejelentését, valamint a jövedéki szabályok betartását vizsgálják, mindemellett pedig továbbra is górcső alá veszik a szabályos foglalkoztatást a vármegye építkezésein.

Még egy fontos dolog: a fenti információk nem zárják ki, hogy bárhol máshol ne lehetnének ellenőrzések augusztusban térségünkben!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!