CSÚSZÓS UTAK

2018.02.21. 10:25

Egy nap alatt hat baleset történt a megye útjain

Jellemzően latyakosak az utak Jász-Nagykun-Szolnok megyében. Keddtől szerda reggelig összesen hat balesethez riasztották a megye tűzoltóit, jellemzően árokba csúszott autósok kértek segítséget.

Kedden délután a 44-es főút kunszentmártoni szakaszánál borult árokba egy személyautó, vezetője sértetlenül hagyta el a járművet. Az autót a kunszentmártoni hivatásos tűzoltók a kerekeire állították, majd kivontatták az árokból.

Karcag és Kunmadaras között is árokba csúszott egyautó kedden délután. A jármű a tetejére borult, rácsúszott az út melletti kerékpárútra, de vezetője nem sérült meg. Az autót a karcagi hivatásos tűzoltók állították vissza a kerekeire, majd megszüntették az üzemanyagfolyást, és levontatták a kerékpűrútról.

Jászberény és Jászágó között is árokba csúszott és felborult egy autó ugyancsak kedden délután. A kocsi vezetőjét, megfigyelésre, kórházba szállították. A jászárokszállási önkormányzati tűzoltók állították vissza kerekeire a járművet, majd áramtalanították és kivontatták az árokból.

Szerdán hajnalban és kora reggel még három jármű csúszott árokba Jászberény külterületén. Jászberény és Nagykáta között egy kisbusz borult az út melletti árokba, nem sérül meg a sofőr, utasa nem volt.  Két személygépkocsi ütközött össze a Jászberény és Farmos közötti úton nem sokkal éjfél után.

A jászberényi hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést, amelynek idejére az utat teljes szélességében lezárták. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők ellátták. Egy üres kisteherautó is árokba borult Jászberény külterületén. Vezetője nem sérült meg. A balesetek műszaki mentési munkálatait a jászberényi hivatásos tűzoltók végezték – tájékoztatta honlapunkat S. Tóth Anikó megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

Borítókép: illusztráció

Forrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában