Baleset

2018.02.09. 15:00

Elgázolta a biciklist, szemtanúkat keres a rendőrség

A rendőrség várja az ismeretlen gépjármű vezetőjének, illetve azoknak a jelentkezését, akik a balesettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek.

A Jászberényi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 16020/179/2018. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt eljárást folytat ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen gépjármű vezetője 2018. február 8-án 6 óra körül Jászárokszállás belterületén, a Széchenyi úton közlekedett Vámosgyörk irányából a település központja felé, majd a Széchenyi út 90. szám előtt elütötte a vele azonos irányban, az úttest jobb szélén haladó kerékpárost.

A biciklis a baleset következtében megsérült. A járművezető a tőle elvárható segítségnyújtás és adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt.

A Jászberényi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Jászberényi Rendőrkapitányságon (Jászberény, Hatvani u. 1. szám), vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot.

Illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén – közölte honlapunkkal a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Borítókép: illusztráció

Forrás: Shutterstock

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában