baleset/ frissítve

2018.10.26. 09:12

Hárman meghaltak a tiszafüredi karambolban

Egy betegszállító autó és egy tartálykocsi ütközött össze.

Szoljon.hu

Egy betegszállító és egy teherautó ütközött

Fotó: Ujvári László

Friss – 14 óra 1 perc:

Befejeződött a halálos közlekedési baleset helyszínelése a 33-as számú főúton.

Friss – 11 óra 35 perc:

A betegszállítóban összesen nyolcan utaztak, minden utas megsérült a balesetben. További két fő a kórházba szállítást követően hunyt el – számolt be róla Szabó Zita, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A tartálykocsi vezetője, illetve a tartálykocsi nem sérült meg a balesetben.

A baleset bekövetkezésének körülményeit a rendőrség vizsgálja, egyelőre továbbra is teljes útlezárás mellett folyik a helyszínelés. A forgalmat a környező utcákba terelik.

Előzmény:

Halálos baleset történt 2018. október 26-án 8 óra után a 33-as számú főúton, Tiszafüred belterületén, a Húszöles út és az Óbuda út kereszteződésében.

Egy betegszállító gépjármű és egy tartálykocsi ütközött össze – számolt be róla Szabó Zita, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Fotó: Ládi László

A balesetben egy fő a helyszínen életét vesztette és többen megsérültek. A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését.

Egy betegszállító és egy teherautó ütközött
Fotó: Ujvári László

A megyei katasztrófavédelem tájékoztatásából úgy tudjuk, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában