a rendőrök elfogták a betörőket

2018.12.08. 14:30

Éjjel ért tetten két tolvajt otthonában egy kenderesi férfi

A rendőrök pár órán belül elfogták azt a férfit, aki társával besurrant a nyitott ajtón, majd meglopta a sértettet Kenderesen.

Szoljon.hu

A kenderesi tulajdonos 2018. december 7-én hajnalban zajra riadt fel. Kiment a szobába, felkapcsolta a villanyt és tetten érte a hívatlan látogatókat. Az ismeretlenek elmenekültek a helyszínről. A férfi értesítette a rendőrséget.

A nyomozók megállapították, hogy a sértett a ház kapuját és bejárati ajtaját nem zárta be, így az ismeretlenek könnyedén bejutottak az épületbe. Egyikőjük az egyik helyiségben talált készpénzt magához vette és mikor a sértett megzavarta őket, sietősen távoztak.

A rendőrök a begyűjtött adatok és információk alapján pár órán belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakost.

Az 56 éves férfit előállították a rendőrségre, majd lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elmondta, hogy az ellopott készpénzt még az éjszaka az egyik sörözőben elköltötte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában