kék hírek

2019.02.18. 16:30

Kitört traktorkerék alá esett egy férfi a szántóföldön, Tiszaszentimrénél

A rendőrök terepjáró platóján vitték a mentőszolgálat gépjárművéhez azt a férfit, aki Tiszaszentimre külterületén, egy szántóföldön esett a kitört traktorkerék alá.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu/ JNSZ MRFK

Egy férfi 2019. február 16-án 17 óra 30 perc előtt Tiszaszentimre külterületén, egy mezőgazdasági területen traktorral közlekedett, amikor eddig ismeretlen okból a jármű bal hátsó kereke kitört, a sofőr kiesett a vezetőfülkéből és a kerék alá szorult.

A bajba jutott maga értesítette ismerősét, de sokkos állapota miatt nem tudta megmondani, hogy pontosan hol történt a baleset. A rendőrség, a katasztrófavédelem és a mentőszolgálat munkatársai is a mentésére indultak, miközben a rendőrök azonosították a pontos helyszínt.

A saras területet megközelíteni csak terepjáró járművekkel lehetett, így az egységek egy rendőrségi szolgálati gépkocsival és a körzeti megbízott saját terepjárójával mentek a sérülthöz.

Fotó: police.hu/ JNSZ MRFK

A körzeti megbízott és kollégái érkeztek meg először, akik a mentősök kiérkezéséig a földön fekvő tiszafüredi lakost – a kihűlés megakadályozása érdekében – takaróval betakarták. A mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították a 25 éves férfit, aki az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett – tájékoztatta hírportálunkat a baleset részleteiről Kovács Ágnes, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában