jászkunság

2019.08.25. 07:00

A Tisza-tónál ellenőriztek

A megelőzés jegyében ellenőriztek a rendőrök a Tisza-tónál és a nagy forgalmú utaknál.

Új Néplap

Forrás: police.hu

A napokban közlekedésrendészeti és közbiztonsági-bűnügyi akciót tartottak a rendőrök Jász-Nagykun-Szolnok megyében. A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság (TKKB) elnöke által meghatározottaknak megfelelően, a bűncselekmények megelőzése, megakadályozása, az elkövetők felkutatása és a közlekedés biztonsága érdekében hajtották végre az összehangolt ellenőrzést.

A rendőrök jelen voltak földön, vízen és levegőben is. A kiemelt utakon a közlekedésbiztonság megteremtése volt a cél. A vízi rendőrök a szabályok betartására hívták fel a figyelmet, míg a Készenléti Rendőrség helikopterének személyzete a 4-es főút és a Tisza-tó légi megfigyelésében működött közre.

A rendőri erők mellett polgárőrök, közterület-felügyelők, a kormányhivatal és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai is részt vettek a háromnapos ellenőrzésben.

Fontos, hogy a szezon végén is tartsuk be az írott és íratlan szabályokat. A közlekedésben nem megengedett a figyelmetlenség. A gyerme­keket, úszni nem tudókat mindig csak felügyelettel engedjük a vízbe! Nyaralásunk során vigyázzunk értékeinkre, szállásunkat mindig tartsuk zárva!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában