BALESET

2019.09.22. 15:21

Halálos baleset történt a 4-esen, Szajol és Miklós között

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Törökszentmiklós külterületén, a 4-es számú főút 112. kilométerszelvényében 2019. szeptember 22-én 14 óra 30 perc körül.

Fotó: Donka Ferenc

 

 

Az elsődleges adatok szerint egy gépkocsi vezetője eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy másik személyautóval. A balesetben az egyik autó sofőrje a helyszínen életét vesztette, és az utasa megsérült.

A helyszínelés idejére a rendőrök a Szolnok irányába haladó mindkét sávot teljesen lezárták, Törökszentmiklós irányába pedig egy sávon halad a forgalom – tudtuk meg a megyei rendőrségtől.

Vezessenek óvatosan és körültekintően!

FRISS – 18:30

A baleset helyszínelése befejeződött, a főút érintett szakasza ismét teljes szélességében járható.

FRISS

Elsődleges információink szerint a 2x2 sávos úton Szolnok felé haladt egy Mercedes, amikor sávjában szembejött vele egy piros Suzuki, ami ettől a középső szalagkorlátra csapódott. A Suzukit egy idős férfi vezette, ő beszorult a gépkocsiba, a tűzoltók csak feszítővágóval tudták kiemelni, de életét már nem lehetett megmenteni, a helyszínen életét vesztette. A mellette ülő nő súlyosan megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A Mercedesben egyedül ülő sofőrnek nem esett baja.

Fotó: Donka Ferenc
Fotó: Donka Ferenc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában