Fotókkal frissítve

2019.12.17. 17:18

Halálos baleset történt Szelevénynél

A tetejére borult egy személygépkocsi a 4511-es úton, Szelevény térségében kedden 16:50-kor.

katasztrófavédelem

A balesethez a kunszentmártoni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést – tájékoztatta hírportálunkat a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóügyelete.

Friss – 18:05

Az elsődleges adatok szerint egy személygépkocsi vezetője eddig tisztázatlan körülmények között elveszítette uralmát a járműve felett, és az út mellett egy fának csapódott. A baleset következtében a gépkocsivezető a helyszínen életét vesztette. A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését, az út forgalmát Cserkeszőlő belterületére terelik.

Friss – 20:08

A baleset helyszínelése befejeződött, az út érintett szakasza ismét teljes szélességében járható.

Friss – 21:17

Csépa felé haladt a Peugeot, amikor egy jobbra ívelő kanyarban a vizes, csúszós úton az autót vezető nő elveszítette uralmát a jármű felett és az útszéli fának csapódott, majd felborult. A 33 éves nőt a tűzoltók kéziszerszámokkal szabadították ki, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában