Kék hírek

2020.04.24. 11:30

Rendőrség Napja alkalmából megyei rendőrök kaptak elismeréseket

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság több munkatársa elismerésben részesült. Előléptetéseket is átadtak.

police.hu

Forrás: police.hu

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere a Rendőrség Napja alkalmából vezetői munkában hosszú ideje kiemelkedő szinten végzett tevékenysége elismeréséül rendőrségi főtanácsosi címet adományozott Simon Imre r. alezredesnek, a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság vezetőjének. Tanácsosi címet adományozott Móricz Zsolt címzetes r. főtörzszászlósnak, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság szolgálatparancsnokának és Őrlős Tibor címzetes r. főtörzszászlósnak, a Karcagi Rendőrkapitányság nyomozójának.

Dr. Balogh János r. altábornagy, rendőrségi főtanácsos, országos rendőrfőkapitány a Rendőrség Napja alkalmából soron kívül előléptette r. őrnaggyá Nagy Csaba Mihály címzetes r. őrnagyot, a Tiszafüredi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály osztályvezető-helyettesét. Dicséretben és jutalomban részesítette Fehérné dr. Dobos Zsuzsanna rendvédelmi alkalmazottat, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Hivatala jogtanácsosát.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Urbán Zoltán r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, címzetes egyetemi docens, megyei rendőrfőkapitány a Rendőrség Napja alkalmából huzamosabb időn át végzett kiemelkedő szakmai munkájuk elismeréseként több munkatársának adományozott jutalmat. Továbbá rendőrkapitányok és polgármesterek is jutalmazták a legjobban teljesítő rendőrségi dolgozókat.

Hubai Imre, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke Rendészeti és Közbiztonsági Díjjal ismerte el a megye biztonsága érdekében kifejtett kiemelkedő teljesítményét Busi László r. ezredes, rendőrségi főtanácsos, a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság kapitányságvezetőjének.

Fotó: police.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában