eltűntek

2020.06.13. 13:57

Ha látta valamelyik kunmadarasi lányt, hívja a rendőrséget!

A karcagi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Forrás: Police.hu

 

Váradi Virág
Fotó: Police.hu

A Karcagi Rendőrkapitányság eljárást folytat Váradi Virág Julianna eltűnése ügyében. Az 13 éves kunmadarasi lány 2020. június 12-én napközben a nagymamája házából ismeretlen helyre távozott, és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik.

Az eltűnt személy körülbelül 170 cm magas, vékony testalkatú, vállig érő fekete hajú, kék szemű, delfin mintás arany fülbevalókat hord. Az eltűnésekor kék hosszú szárú farmert, fehér, elől rózsa mintás pólót és kék pulóvert viselt.

A Karcagi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Váradi Virág Juliannát felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Karcagi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

 

Botos Beatrix
Fotó: Police.hu

A Karcagi Rendőrkapitányság Botos Beatrix eltűnése ügyében is eljárást folytat. Az 13 éves kunmadarasi lány 2020. június 12-én napközben, a szülei házából ismeretlen helyre távozott, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

Az eltűnt személy körülbelül 150 cm magas, normál testalkatú, sötétbarna, vállig érő hajú lány. Az eltűnésekor kék rövid szárú farmernadrágot, fehér pólót, rózsaszín papucsot viselt. A derekán szürke pulóver volt és egy barna kockás táskát vitt a vállán.

A Karcagi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Botos Beatrixet felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Karcagi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában