Kék Hírek

2020.06.07. 09:21

Irattárcát lopott az egyik berekfürdői strandon egy férfi

A megye rendőrei szombaton egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek, valamint öt személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Police.hu

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén szombaton egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

Egy 27 éves férfi 2020. június 6-án 13 óra 45 perc és 13 óra 50 perc között elemelt egy irattárcát Berekfürdőn, az egyik strand területén őrizetlenül hagyott sporttáskából. A rendőrök adatgyűjtést követően azonosították és elfogták a jogsértőt, előállították a Kunhegyesi Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A kutatás során a nyomozók megtalálták az eltulajdonított irattárcát,a benne lévő készpénzt és iratokat, melyet a lefoglalást követően visszaadtak a tulajdonosnak.

Fotó: police.hu

A Karcagi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában