Kék hírek

2020.06.20. 10:18

Ittas vezetők próbálkoztak többfelé a megyében

Pénteken a megye rendőrei öt személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint két ittas gépjárművezetővel szemben intézkedtek.

police.hu

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén pénteken nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset.

Egy jászladányi lakos 2020. június 19-én 20 óra 35 perc körül Jászapáti külterületén közlekedett személygépkocsijával, amikor ellenőrizték a rendőrök. A sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A 46 éves férfit a rendőrök előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra.

Szintén ittasan közlekedett egy személygépkocsival az a kenderesi férfi, akit 2020. június 20-án éjjel ellenőriztek a rendőrök Mezőtúr belterületén. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök a jogsértőt előállították a Mezőtúri Rendőrkapitányságra.

Mindkét férfi vezetői engedélyét elvették a helyszínen, és ellenük járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kiemelt figyelmet fordítanak az ittas állapotban közlekedő, szabályszegő járművezetők forgalomból történő kiszűrésére. Az ittas járművezetés potenciális balesetveszélyt hordoz magában. Aki ittasan járművet vezet mások életét is veszélyezteti. A rendőrség kéri, hogy a balesetek elkerülése érdekében a vezetés megkezdése előtt ne fogyasszanak szeszes italt!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában