kék hírek

2020.06.22. 11:00

Két ittas sofőr szenvedett balesetet megyénk útjain

A megye rendőrei vasárnap két ittas járművezetővel szemben intézkedtek, és egy személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Forrás: Police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival 2020. június 21-én 4 óra körül Tiszapüspöki belterületén, amikor egy útkanyarulatban lehaladt az úttestről és az árokban állt meg. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, a jogsértő vezetői engedéllyel nem rendelkezett – tudatta a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Fotó: Police.hu

Egy békéscsabai lakos közlekedett személygépkocsival a 44-es számú főúton, Tiszakürt külterületén 2020. június 21-én 16 óra 45 perc körül, amikor egy enyhe útkanyarulatban megcsúszott és a terelő tábláknak ütközött. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A rendőrök az 53 éves férfi vezetői engedélyét a helyszínen elvették.

Fotó: Police.hu

A rendőrség mindkét esetben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában