Kék Hírek

2020.06.11. 09:29

Nem fogynak a kerékpáros balesetek, újabb három történt megyénkben

A megye rendőrei szerdán hat személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Police.hu

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén szerdán három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

Egy ceglédi lakos közlekedett személygépkocsival Szolnok külterületén 2020. június 10-én 17 óra 50 perc körül, amikor a vele azonos irányba haladó kerékpáros előzésébe kezdett. A manőver során a 35 éves férfi járművével elsodorta a biciklist, aki elesett és – az elsődleges orvosi vélemény alapján – nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Fotó: police.hu

Egy jászapáti lakos várakozott személygépkocsival Jászberény belterületén 2020. június 10-én 15 óra 40 perc körül, amikor körültekintés nélkül kinyitotta a jármű ajtaját. Egy ott elhaladó kerékpáros nekiütközött a kinyíló ajtónak és elesett. A baleset során – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a biciklis nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Fotó: police.hu

Egy helyi lakos közlekedett kerékpárral Túrkeve belterületén 2020. június 10-én 14 óra 15 perc körül, amikor a forgalomba történő bekapcsolódása során összeütközött egy arra elhaladó személygépkocsival. A baleset során – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a biciklis nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A rendőrség felhívja a közúti közlekedésben résztvevők figyelmét a körültekintés fontosságára és az elsőbbségadási kötelezettség mindenkori betartására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában