KUNSÁG

2020.07.13. 07:00

Párját és annak kisfiát is megverte, elítélhetik

A Karcagi Járási Ügyészség vádat emelt egy kisújszállási férfi ellen, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt – tájékoztatott a büntetőügyről Balázsné dr. Busku Terézia, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

Mészáros Géza

A vád szerint a férfi március huszonegyedikén este tíz óra körül, kisújszállási otthonukban, bódult állapotban veszekedni kezdett élettársával, akit több ízben arcul ütött. Míg a nő a bántalmazás miatt segítségért sietett, addig a férfi az élettársa tizenkét év alatti fián vezette le dühét, akit indokolatlanul mellkason ütött. A nő kérte az élettársa megbüntetését.

Az ügyészség indítványozta, hogy a többszörösen visszaeső férfival szemben a Karcagi Járásbíróság az előkészítő ülésen – amennyiben a vádlott a vád szerinti bűncselekményeket beismeri – szabjon ki két év hat hónap fegyházban végrehajtandó szabadságvesztést. Az ügyben első fokon a Karcagi Járásbíróság fog dönteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában