Káresemények

2020.07.13. 16:30

Sokat dolgoztak a hétvégén megyénk tűzoltói

Megyénk tűzoltói a hétvége során vonultak tűzesethez, műszaki mentéshez és kidőlt fa eltávolításhoz is – tájékoztatta hírportálunkat a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

Katasztrófavédelem

Forrás: Tiszafüred HTP

Egy kidőlt fa akadályozta a járművek haladását a gáton szombaton, Abádszalók térségében. Az esethez az abádszalóki önkormányzati tűzoltók vonultak, akik két motoros láncfűrész segítségével avatkoztak be és szüntették meg a forgalmi akadályt.

Villám csapott egy fába Martfűn, a Bata utcában, vasárnap hajnalban. Az esethez a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók vonultak, akik egy vízsugár segítségével fékezték meg a lángokat.

Árokba hajtott egy személyautó a 3401-es főút 12-es kilométer szelvényénél Karcag térségében. A balesethez a karcagi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a gépjárművet. A kocsiban egy fő utazott, aki önerejéből el tudta hagyni a járművet.

Kigyulladt egy lucernakazal Kunszentmártonban, a Zöldmező utcában vasárnap kora reggel. A tűzesethez a kunszentmártoni hivatásos tűzoltók vonultak, akik két vízsugár segítségével avatkoztak be. Az oltást egy vízszállító gépjármű és egy erőgép is segítette.

Szintén lucernakazal égett Nagyivánon, a Rákóczi Ferenc úton vasárnap délelőtt. A tűzesethez a tiszafüredi és a püspökladányi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral oltották a lángokat. A tűz oltásába egy vízszállító gépjármű és erőgép is beavatkozott.

Fotó: Tiszafüred HTP

Teljes terjedelmében égett nagyjából ötszáz darab szalmabála vasárnap délután, Kunmadaras külterületén. Az esethez a karcagi hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugár és egy erőgép segítségével avatkoztak be – tudtuk meg a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságtól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában