SZOLNOK

2020.08.13. 19:00

Elkábította az idős asszonyt, majd ellopta a pénzét

A Szolnoki Járási Ügyészség indítványára a Szolnoki Járásbíróságbíróság nyomozási bírája meghosszabbította egy szolnoki férfi letartóztatását rablás bűntette miatt. Az ügyről dr. Zsilka László, a megyei főügyészség helyettes szóvivője tájékoztatta hírportálunkat.

Mészáros Géza

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi ez év február 13-án dél körül becsengetett egy idős szolnoki hölgy házába, akivel néhány nappal korábban az utcán ismerkedett össze, mondván, ő a férjének volt a munkatársa. Emiatt a férfit a hölgy a bizalmába fogadta és később a házába is beengedte.

A hölgy megkínálta a gyanúsítottat kávéval, aki úgy fogadta el a feketét, ha a házigazda is vele iszik. A férfi észrevétlenül a nő kávéjába bódító hatású anyagot kevert. A fekete elfogyasztása után az asszony az eszméletét vesztette. Az illető ekkor kikutatta és ellopta a nő 340 ezer forintját, majd távozott... De elkapták, s a pénz is meglett.

A Szolnoki Járásbíróság nyomozási bírája a napokban október 17-ig meghosszabbította a gyanúsított letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában