Baleset / fotókkal frissítve

2020.08.18. 10:42

Kamion és gépkocsi karambolozott a 442-es úton

A baleset a Rákócziújfalu és Martfű közötti útszakaszon történt.

Fotó: Donka Ferenc

Egy martfűi lakos közlekedett személygépkocsival a 442-es számú út 15 kilométer szelvényében 2020. augusztus 18-án 7 óra 25 perc körül, amikor egy jobbra ívelő kanyarban ismeretlen okból áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol frontálisan ütközött a Rákócziújfalu felől érkező Man vontatóból és a hozzákapcsolt pótkocsiból álló járműszerelvénnyel – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A baleset során – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a személygépkocsi vezetője súlyos sérüléseket szenvedett.

A baleset helyszínén teljes útlezárás van, Törökszentmiklós irányába terelik a forgalmat. A rendőrség kéri az arra közlekedők türelmét és megértését.

FRISS HÍR – 10:42:

Egy személyt a mentőhelikopter szállított el, amikor autó ütközött frontálisan egy pótkocsis kamionnal.

A nagy erejű ütközéstől mindkét jármű az árokba csapódott. A gépkocsi vezetőjét a tűzoltók emelték ki, majd mentőhelikopter szállította kórházba. A kamionnak nem volt rakománya, a helyszínelés és a mentés idejére az utat több órára teljesen lezárták.

FRISS – 15:25:

A 442-es számú út 15. kilométer szelvényében 2020. augusztus 18-án 7 óra 25 perc körül történt baleset helyszínelése és műszaki mentése befejeződött, az adott szakaszon az útlezárás megszűnt, az út ismét teljes szélességében járható – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában