kék hírek

2020.08.22. 08:49

Megbokrosodott ló okozott súlyos sérüléseket Tiszaföldváron

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén pénteken három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Forrás: Police.hu

Valamint a megye rendőrei négy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján — tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

Egy 36 éves férfi közlekedett lovaskocsijával Tiszaföldvár belterületén a Kőrösi Csoma Sándor úton 2020. augusztus 21-én 14 óra 25 perc körül, mikor a ló kötele elszakadt, amitől az állat megbokrosodott és gyors iramban megindult. A férfi ledobta a kocsiról gyermekkorú utasát, majd leugrott az útpadkára.

Fotó: Police.hu

Egy robbanómotoros kerékpáros próbálta megállítani a vezető nélküli lovaskocsit, de a ló befordult egy utcába, és a kerékpáros a kocsi bal oldalának ütközött, majd az úttestre esett. Az ütközést követően a ló megállt. A baleset során – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a kerékpáros könnyű, a kocsit hajtó és utasa súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában