Kék Hírek

2020.08.15. 12:03

Négy ittas járművezetővel szemben is intézkedtek megyénk rendőrei

Pénteken a megye rendőrei négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá kettő személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság.

Police.hu

Forrás: Police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén pénteken személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

Egy jászapáti lakos közlekedett kisgéphajóval a Tisza folyó 412. folyókilométerében 2020. augusztus 14-én 15 óra 40 perc körül, amikor a rendőrök ellenőrizték. A járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a Vízirendészeti Rendőrkapitányság Kiskörei Rendőrőrsre előállították.

Ittasan közlekedett az a helyi férfi személygépkocsival, akit 2020. augusztus 14-én 19 óra 25 perc körül ellenőriztek a járőrök Karcag belterületén. Az intézkedés során a 47 éves férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök a jogsértőt előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra.

Egy öcsödi lakos közlekedett személygépkocsival 2020. augusztus 14-én 21 óra 50 perc körül Kunszentmárton belterületén, amikor a rendőrök ellenőrizték. Az intézkedés során a 22 éves férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra előállították. A jogsértő személy vezetői engedéllyel nem rendelkezett.

Segédmotoros kerékpárral közlekedett az a helyi lakos, akit a rendőrök 2020. augusztus 14-én 17 óra 45 perc körül vontak ellenőrzés alá Túrkeve belterületén. Az ellenőrzés során a járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért az 53 éves jogsértőt a Mezőtúri Rendőrkapitányságra előállították.

A rendőrök a jogsértők vezetői engedélyét mindhárom esetben a helyszínen bevonták.

Az ittas járművezetés potenciális balesetveszélyt hordoz magában, ezért Magyarországon zéró tolerancia van érvényben az ittas vezetőkkel szemben. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kiemelt figyelmet fordítanak az ittas vagy bódult állapotban közlekedő, szabályszegő járművezetők forgalomból történő kiszűrésére!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában