Bűntett

2020.08.27. 19:00

Prostitúcióra kényszerítették áldozatukat a szolnoki elkövetők

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói előterjesztést tettek a feltételezett elkövetők letartóztatására – olvasható a police.hu-n.

Police.hu

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberkereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást M. Gábor és M. Margit szolnoki lakosok ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfi és a nő több mint 6 évvel ezelőtt a sértettet akarata ellenére elvitte egy szolnoki lakásba, ahol erőszakkal prostitúciós tevékenységre kényszerítették. A későbbiekben a sértettet Svájcba szállították, hogy ott szintén prostitúciós tevékenységet folytasson. A kiszolgáltatott helyzetben lévő nő pénzét elvették, abból saját megélhetésüket finanszírozták.

Fotó: police.hu

A feltételezett elkövetőket a rendőrök 2020. augusztus 24-én elfogták, gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. A nyomozók lefoglaltak két személygépkocsit, több mobiltelefont és elektronikai cikket, aranyékszereket, gáz- és riasztófegyvert, készpénzt, valamint négy ingatlant zár alá vettek. A főkapitányság nyomozói 2020. augusztus 26-án előterjesztést tettek a gyanúsítottak letartóztatásának indítványozására.

Fotó: police.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában