Bűneset

2020.09.05. 19:30

Kerékpárokat és gázpalackot is lopott egy fegyverneki férfi

Ismeretlen személy bement Tiszabő egyik portájára 2020. augusztus 21-én 15 óra körül, és onnan egy lezáratlan kerékpárt tulajdonított el – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság.

Police.hu

Forrás: police.hu

A feljelentést követően több bejelentés érkezett a rendőrség ügyeletére, hogy Kenderesen, Tiszabőn és Kunmadarason is loptak el rögzítés nélküli kerékpárokat. A kenderesi és kunmadarasi körzeti megbízottak alapos felderítő munkát végeztek a bűnügyekben, és azonosították azt a 23 éves férfit, aki a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. A fegyverneki jogsértőt elfogták és előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Fotó: police.hu

A terhelt elmondta, hogy az említett települések utcáit járva, a lezáratlanul hagyott kerékpárokat kifigyelte és azokat eltulajdonította. Elmondta továbbá, hogy legutóbb 2020. szeptember 2. körül követett el vagyon elleni bűncselekményt, amikor egy kunmadarasi lakóépületbe bejutva, keverőtárcsás mosógépet és gázpalackot lopott el.

A Karcagi Rendőrkapitányság több rendbeli lopás vétség elkövetése miatt folytat büntetőeljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában