Baleset

2020.11.16. 11:16

Ittas vezető sérült az ütközésben Rákócziújfaluban

A megye rendőrei vasárnap négy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, továbbá két ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

police.hu

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén vasárnap egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

Egy férfi úgy közlekedett Rákócziújfalu belterületén 2020. november 15-én 18 óra 40 perc körül személygépkocsijával, hogy haladása során a Táncsics Mihály úton egy szabályosan parkoló személygépkocsi bal hátsó részének ütközött. A közlekedő jármű sofőrje az ütközés következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a járőrök előállították biológiai mintavétel céljából. Az egyenruhások elvették a jogsértő vezetői engedélyét.

Fotó: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomatékosan felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és nem csak a saját, hanem mások életét is veszélyezteti. A rendőrség kéri, hogy a balesetek elkerülése érdekében a vezetés megkezdése előtt ne fogyasszanak szeszes italt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában