Baleset

2020.12.08. 10:25

Megsérültek az utasok egy felborult autóban Rákócziújfalu felé

Az utas súlyosan megsérült a felborult autóban, veszélyesek a csúszós utak, indokolt a biztonsági tanácsok megfogadása.

police.hu

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén hétfőn egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Hétfőn a megye rendőrei két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

Egy szolnoki lakos közlekedett személygépkocsival Rákóczifalva felől Rákócziújfalu irányába december 7-én 11 óra 25 perc körül. A sofőr haladása során, egy balra ívelő útkanyarulatban járművével megcsúszott, lesodródott a menetiránya szerinti bal oldali útpadkára, majd a vízelvezető árok oldalának csapódott. A jármű többször átfordult tengelye körül, majd a szántóföldön állt meg. A gépkocsivezető a baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű, míg utasa nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A Szolnoki Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétség miatt folytat eljárást.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Balesetmegelőzési Bizottság korábban a megváltozott időjárási- és útviszonyok közötti vezetésre hívta fel a figyelmet.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában