Káresemények

2021.01.27. 10:03

Balesetekhez és tűzesetekhez is riasztották a megyei tűzoltókat

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei tűzoltók kedden három tűzesethez és két műszaki mentéshez vonultak.

Szoljon.hu

Forrás: Túrkeve ÖTE

Tűz ütött ki egy szünetmentes tápegységek és akkumulátorok elhelyezésére szolgáló helyiségben kedden hajnalban Szolnokon, egy Gyökér utcai üzem területén. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói bontották meg az érintett berendezés burkolatát, majd eloltották a tüzet.

Kátyúba hajtott és kilyukadt az olajteknője egy személyautónak kedden délután Kengyelen, a Dózsa György úton. A tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók felitató anyagot szórtak a mintegy háromliternyi olajra.

Összehordott szemét égett egy használaton kívüli malomépületben kedden délután a szolnoki Véső utcában. A száz négyzetméter alapterületű helyiség negyedében voltak lángok. A szolnoki hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Beizzott a lerakódott korom egy kályha kéményében kedden délután a tiszakürti Bozó Mátyás utcában. A kunszentmártoni hivatásos tűzoltók a tisztítónyíláson keresztül távolították el az izzó szennyeződéseket a kémény belsejéből, amit aztán egy vízsugárral eloltottak. Az egység a padlást is átvizsgálta, illetve hőkamerával ellenőrizte a kémény hőmérsékletét.

Mint arról már beszámoltunk, lesodródott az útról egy személyautó kedden délután Túrkeve és Mezőtúr között. Az autóból kismértékben szivárgott hűtővíz és üzemanyag. A túrkevei önkéntes tűzoltók áramtalanították az autót majd visszavontatták az útra.

Fotó: Túrkeve ÖTE

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában