kék hírek

2021.01.24. 12:37

Kandallót lopott egy férfi Jászalsószentgyörgyön

A tettes elmondta, hogy a kandallót egy „strapabíró babakocsi” segítségével tolta ki a házból.

Forrás: police.hu

Bejelentés érkezett a rendőrségre szombaton, mert ismeretlen személy bement egy jászalsószentgyörgyi családi házba 2020. december és 2021. január közötti időszakban, és az ingatlanból különböző használati tárgyakat, valamint egy kandallót tulajdonított el – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

Fotó: police.hu

A rendőrök – adatgyűjtések és tanúkihallgatások után – rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát. Az egyenruhások elfogták és előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 29 éves helyi lakost, akit gyanúsítottként kihallgattak.

A terhelt kihallgatásakor elmondta, hogy egy „strapabíró babakocsival” tolta ki a kandallót a házból, amit egyik szomszédjának eladott. A rendőrök az alkalmi vevőnél kutatás során megtalálták a kandallót, amit lefoglaltak és a tulajdonosnak visszaadtak.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában