Galériával frissítve

2021.01.04. 20:10

Halálos baleset: teherautóval karambolozott egy autó Szolnoknál

Egy teherautó és egy személyautó ütközött össze a 4-es főút 94-es kilométerszelvényénél, Szolnok térségében hétfő este.

Fotó: Németh Ádám tűzoltó főtörzsőrmester

FRISS 7:00:

A teljes útlezárás mellett lefolytatott helyszínelés befejeződött, az érintett útszakasz ismét teljes szélességében járható – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

FRISS 20:36:

A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a baleset következtében a személygépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a kamion sofőrje könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrség teljes útlezárás mellett kezdte meg a baleset helyszínelését. Kerülni Szolnok belterületén keresztül lehetséges.

Korábban írtuk:

Egy teherautó és egy személyautó ütközött össze a 4-es főút 94-es kilométerszelvényénél, Szolnok térségében hétfő este – adta hírül a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. Az ütközés erejétől mindkét jármű az árokba csapódott, a személyautó a tetejére borult.

A szolnoki hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett kezdték meg a műszaki mentési munkálatokat.

A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, az érintett útszakaszt lezárták a beavatkozás idejére.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában