frissítve

2021.01.14. 17:26

Tűz ütött ki egy jászteleki csarnoképületben

A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre.

Szoljon.hu

FRISS – 22:40

A tűzoltók eloltották a lángokat, és jelenleg az utómunkálatokat végzik Jásztelek külterületén, ahol késő délután csaptak fel a lángok – jelezte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

FRISS – 20:02

A tűzoltók körülhatárolták a lángokat, de még oltják a tüzet Jásztelek külterületén. A jászberényi, nagykátai, hevesi, hatvani és szolnoki hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett dolgoznak az épületben foltokban égő tűz elfojtásán. Az oltási munkálatok mellett a szomszédos épületek védelmére is szereltek vízsugarakat, és hamarosan egy erőgép is segíti majd a tűzoltók munkáját.

FRISS – 18:44

Tartanak a tűzoltási munkálatok Jásztelek külterületén – tájékoztatott a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. Jászberényből, Nagykátáról, Hevesből, Hatvanból és Szolnokról érkeztek hivatásos tűzoltók, hogy a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett dolgozzanak a lángok elfojtásán.

A tűz keletkezésének idején a csarnokban ketten tartózkodtak, akik elhagyták az épületet, így az egységeknek senkit nem kellett kimenteniük. Az oltási munkálatok mellett a szomszédos épületek védelmére is szereltek vízsugarakat, az épület tetejét létrasugárral hűtik.

Fotó: Gémesi Balázs

Korábban írtuk:

Tűz ütött ki egy üzem ezerhatszáz négyzetméteres csarnoképületében Jásztelek külterületén csütörtökön késő délután – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósága.

A jászberényi és a nagykátai hivatásos tűzoltók érkeztek elsőként a helyszínre, és az esethez tartanak a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mellett további egységek Hevesből és Hatvanból is.

A tűzzel érintett épületben műanyag tárgyak égnek mintegy százötven négyzetméteren. Az egységek megkezdték az oltási munkálatokat, valamint a szomszédos épületek védelmére további vízsugarakkal is dolgoznak.

Fotó: Olvasói fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában