Kék Hírek

2021.02.28. 09:32

Előzés közben esett el egy motoros Szolnokon

Egy motoros vészfékezés közben elesett Szolnokon szombaton.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

Fotó: Picasa

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén szombaton egy személyi sérüléssel járó baleset történt. A rendőrök két ittas sofőrrel szemben intézkedtek, illetve egy személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

Egy rákóczifalvi lakos motorral közlekedett február 27-én Szolnok belterületén, amikor egy kocsisor előzésébe kezdett. Miután megkezdte a manővert észlelte, hogy a sorban harmadik személyautó balra akar kanyarodni, a motoros ettől megijedt és fékezés közben elesett. A balesetben a motoros – az elsődleges orvosi vélemény alapján – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

A tavaszias időjárás beköszöntével megjelentek az utakon a motorosok, ezért a rendőrség megkéri az összes közlekedőt, hogy kölcsönös odafigyeléssel és fokozott körültekintéssel vegyenek részt a forgalomban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában