Káresemények

2021.02.19. 10:24

Főként tűzesetekhez riasztották a megyei tűzoltókat

Három tűzesethez és két közlekedési balesethez riasztották csütörtökön a Jász-Nagykun-Szolnok megyei tűzoltókat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Két személyautó ütközött össze csütörtök délelőtt Szolnokon, az alcsiszigeti körforgalomban. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói az egyik járművet áramtalanították, illetve a belőle kifolyt hűtővizet feltakarították – tájékoztatott a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

Kábelek égtek csütörtök délelőtt egy Jászfényszaru külterületén lévő tanyán. A jászberényi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók kiérkezésére egy helyszínen lévő ember eloltotta a tüzet, így az egységek utómunkálatokat végeztek.

Mintegy harminc négyzetméternyi területen égett szemét csütörtök délután egy Kunszentmárton határában lévő tanya udvarán. A városi hivatásos tűzoltók egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével avatkoztak be.

Összehordott hulladék kapott lángra csütörtök délután a szolnoki Gyufa utcában. A helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral számolták fel a káreseményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában