Gyász

2021.02.08. 17:23

Megtalálták az eltűnt abonyi férfi holttestét

Holtan találtak rá arra az idős férfire, aki még szombaton tűnt el Abonyban.

Czakó Nóra, Hartai Gergely

A keresésben a zagyvarékasi Életjel Mentőcsoport is részt vett a hozzátartozókkal, a rendőrséggel, az abonyi polgárőrökkel, és egy helyi Kft. járőreivel együtt.

Turi László, a mentőcsoport vezetője hírportálunknak elmondta, hogy ők drónnal vizsgáltak át több hektár területet, de itt nem találták meg a férfit, viszont ezzel párhuzamosan földi keresés is zajlott.

Végül, az eltűnt úti céljától mintegy három kilométerre, a polgárőrök találtak rá a keresett személyre.

Hírportálunk információi szerint ugyanis a férfi az Abonyi Horgász Egyesület tavára ment, hogy leadja fogási naplóját.

Juhász Pálné, az abonyi polgárőrség elnöke az esetről elmondta, az elhunytat délután fél egy körül – Törtel irányában – egy szántás végi munkaúton találták meg. A helyi polgárőr egyesület vasárnap 11 óra óta vett részt a kutatásban.

– Párokat alkotva végeztük a keresést, többször körbejártuk horgásztavat. Az egyesület részéről vasárnap hatan, hétfő délelőtt pedig ketten kutattunk az eltűnt személy után – közölte a vezető.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot is. Érdeklődésünkre elmondták, hogy a halálesettel összefüggésben nem indítottak eljárást. Valószínűleg természetes halált halt a férfi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában