Káresemények

2021.02.18. 10:26

Néhány kisebb esethez riasztották csupán megyénk tűzoltóit

Nyugodt napja volt szerdán megyénk tűzoltóinak, a hét közepén pár kisebb beavatkozáson túl egy közlekedési balesetnél végeztek műszaki mentést.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Körülbelül másfél köbméter víz gyűlt össze egy üzletház pincéjében szerdán délelőtt Szolnokon, az Ady Endre úton. Mint kiderült, egy elfagyott vízvezeték kiolvadása után keletkezett a probléma. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói búvárszivattyú segítségével távolították el a vizet a pincéből – tájékoztatott a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

Egy villanykapcsoló és egy konnektor gyulladt ki egy családi ház egyik szobájában szerdán délután a tiszagyendai Kossuth Lajos utcában. A kunhegyesi önkormányzati tűzoltók tüzet már nem tapasztaltak, ezért kibontották az aljzatot és leszigetelték a vezetékeket. A lakók az egység kiérkezése előtt áramtalanították az ingatlant. A házban élő négy ember otthonában maradhatott.

Növényi és kommunális hulladék kapott lángra szerdán délután Cibakházán, az Újszőlő utcában. A tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában