Vétség

2021.05.20. 12:49

Szeszes italt és parfümöt is lopott egy áruházból a karcagi férfi

A megalapozott gyanú szerint a férfi lefeszítette az áruvédelmi eszközöket a termékekről, ezért segédeszközként mindkét alkalommal egy-egy fogót is eltulajdonított az üzletből.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint ismeretlen személy egy karcagi áruházból május 19-én 15 óra 20 perc és 15 óra 40 perc között hosszú csőrű fogót, szeszes italokat, ékszert tulajdonított el oly módon, hogy az áruvédelmi eszközt a termékekről lefeszítette. A rendőrségi bejelentést követően a nyomozók elemezték az üzlet kamerafelvételeit, ami alapján megállapították, hogy a bűncselekmény feltételezett elkövetője egy karcagi lakos.

Az áruházi biztonsági szolgálat munkatársa még aznap este azzal kereste meg a rendőrséget, hogy a feltételezett elkövető ismét felbukkant az üzletben. A rendőr járőrök azonnal megjelentek az áruházban, és az egyik próbafülkénél intézkedés alá vonták a férfit.

A jogsértő ruházatából két márkás parfümöt, szeszes italokat, étrendkiegészítőt, fogót, sőt egy férfi kabátot is lefoglaltak a rendőrök.

A 23 éves férfi a szeszes italokról ezúttal is lefeszítette az áruvédelmi eszközt.

Fotó: police.hu

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyt a nyomozók elfogták és előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták. A bűncselekmény elkövetését a terhelt elismerte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában