Garázdaság

2021.06.01. 14:00

Csavarhúzóval szúrta ki édesanyja autójának kerekét egy cibaki férfi

A 35 éves férfit édesanyja élettársa megzavarta cselekvése közben, akit aztán a csavarhúzóval többször fejbe ütött.

Szoljon.hu

Forrás: Kunszentmártoni Rendőrkapitányság

A Kunszentmártoni Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy 35 éves cibakházi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és más bűncselekmény miatt – tájékoztatta hírportálunkat Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség.

Az ittas állapotban lévő vádlott január 4-én a késő délutáni órákban megjelent nagymamája cibakházi lakóhelyén, ahol az édesanyja utcán parkoló személyautó jobb hátsó, majd jobb első gumiabroncsait egy 9 centiméter fémszár-hosszúságú csavarhúzóval kiszúrta.

Ezt követően a vádlott a kocsi bal oldalára átment, annak bal első gumiját is ki akarta szúrni.

Ekkor odalépett hozzá a vádlott édesanyjának élettársa, aki szerette volna megakadályozni a jármű további rongálását, ezért eltaszította a vádlottat az autótól. A vádlott erre a férfire támadt, lökdösni kezdte, majd a kezében lévő csavarhúzóval a sértettet többször fejen ütötte. A sértett férfi az őt ért bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Fotó: Kunszentmártoni Rendőrkapitányság

Az ügyészség végrehajtandó börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott a vádlottal szemben. A büntetőeljárás a Kunszentmártoni Járásbíróságon folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában