Galériával frissítve

2021.06.11. 16:44

Mentőhelikopter is érkezett a kunszenti balesethez

A rendőrök félpályás útlezárás mellett kezdték meg a helyszínelést.

Szoljon.hu

FRISS – 17:00

Információink szerint Kecskemét felé haladt egy terepjáró, amikor a neki jobbról, a 442-es Martfű felől érkező autós nem adott elsőbbséget és összeütköztek. A kiérkező tűzoltók a személyautóból két embert emeltek ki, az egyiket feszítővágó segítségével, utóbbit a mentőhelikopter szállította el. A személyautóban még ketten ültek, őket mentőautó vitte kórházba. A terepjáróban egyedül lévő sofőr nem sérült meg.

Az ott lakók azt mondták, ebben a kereszteződésben már több baleset is történt, korábban már halálos kimenetelű is volt, szerintük körforgalom, vagy lámpás megoldás lenne a megfelelő a nagy forgalom miatt.

Korábban írtuk:

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Kunszentmárton külterületén, a 442. és 44. számú utak kereszteződésénél június 11-én 12 óra 50 perc körül – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Jelenlegi információk szerint két személygépkocsi ütközött össze, az elsődleges orvosi vélemény szerint a baleset következtében két személy könnyű, míg egy személy súlyos sérülést szenvedett.

A balesettel érintett útszakaszon félpályás útlezárás mellett kezdték meg a rendőrök a helyszínelést, melyet már feloldottak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában