kék hírek

2021.06.18. 08:40

Két szolnoki balesetnél is intézkedtek a megye rendőrei csütörtökön

Az egyik a Szolnok Ispán körúton, a másik az Ady Endre úton történt.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétség elkövetése miatt rendelt el nyomozást két, csütörtökön történt balesetnél.

Egy szajoli lakos közlekedett autóval június 17-én a déli órákban a szolnoki Szolnok Ispán körúton. Haladása során a sofőr nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte haladó autó mögött és annak nekiütközött. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy a baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint a forgalmi okból lassító autó vezetője nyolc napon túl, míg utasa nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A szolnoki rendőröknek még aznap délután újabb helyszínelésre kellett vonulniuk, mert egy zagyvarékasi lakos autójával a szolnoki Ady Endre úti forgalomirányító jelzőlámpa tilos jelzése ellenére továbbhaladt, és a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen egy kerékpárosnak ütközött, aki az úttestre esett. A baleset következtében a biciklis az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában