frissítve

2021.06.07. 15:41

Műszaki hiba miatt kigyulladt egy autó Törökszentmiklós közelében

Műszaki hiba miatt gyulladt ki egy kis teherautó hétfőn délután a 4-es főút 121-es szelvényében Törökszentmiklós külterületén.

Szoljon.hu

Forrás: Törökszentmiklós ÖTP

FRISS 16:35:

Az oltási folyamat befejeződött, az érintett útszakasz ismét teljes egészében járható – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság. A rendőrség köszöni az arra közlekedők türelmét és megértését!

FRISS 15:46:

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a lánggal égő jármű körülhatárolásának és lefeketítésének eredményeképpen fél pályán megindulhatott a váltakozó forgalom.

Korábban írtuk:

A 4-es számú főút 121 kilométer szelvényében Törökszentmiklós külterületén egy műszaki hibás autó kigyulladt hétfő délután – adta hírül a megyei rendőr-főkapitányság.

Az oltási folyamat befejezéséig teljes útlezárás van érvényben. A rendőrség kéri az arra közlekedők türelmét és megértését!

A lángok az árokparti száraz fűre is átterjedtek. A törökszentmiklósi önkormányzati és a szolnoki hivatásos tűzoltók a lángokat elfojtották – olvasható a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság közleményében. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában