Kék Hírek

2021.06.25. 08:12

Kunszentmártonban és Tószegen is ittasan ültek volán mögé

A rendőrség mindkét esetben eljárást indított.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint csütörtökön személyi sérüléssel járó közúti baleset nem jutott a rendőrség tudomására. A megye rendőrei az elmúlt napon hét ittas járművezetővel szemben intézkedtek és hét személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy helyi lakos közlekedett segédmotorkerékpárral június 24-én 18 óra 45 perc körül Tószeg belterületén, amikor a rendőrök ellenőrizték. A jármű vezetőjével szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért további mintavétel céljából előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra. A 32 éves férfi elismerte a terhére rótt cselekmény elkövetését, vezetői engedélyét elvették.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra állították elő azt a férfit, aki közúti ellenőrzés során a vele szemben alkalmazott alkoholteszteren szintén pozitív értéket produkált. A 22 éves férfi június 24-én 21 óra 50 perc körül személyautóval közlekedett Kunszentmárton belterületén, amikor a rendőrök ellenőrizték. A jogsértő személy vezetői engedéllyel nem rendelkezett.

A rendőrség mindkét esetben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt indított eljárást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában