Súlyos testi sértés

2021.06.11. 10:00

Megverte és földhöz vágta feleségét egy jászladányi férfi

A nő orrcsontja a bántalmazás következtében eltört.

Szoljon.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Jászberényi Járási Ügyészség vádat emelt egy jászladányi férfi ellen súlyos testi sértés bűntette miatt – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség.

A vádirat szerint a 46 éves férfi február 5-én, a déli órákban, jászladányi otthonában összeveszett feleségével. A vita során a feldühödött férj ököllel többször a nő fejére, mellkasára csapott. A sértett próbált volna menekülni a záporozó ütések elől, de a férfi megragadta, a levegőbe emelte, majd földhöz vágta feleségét.

Az elszenvedett bántalmazás miatt eltört a sértett orrcsontja, valamint zúzódásos sérülései keletkeztek a fején és mellkasán.

A járási ügyészség börtönben végrehajtandó szabadságvesztés kiszabására és közügyek gyakorlásától eltiltásra tett indítványt a büntetett előéletű vádlottal szemben. Első fokon a Jászberényi Járásbíróság hoz majd döntést az ügyben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában