kék hírek

2021.06.20. 07:59

Nem adott elsőbbséget egy szolnoki sofőr, balesetet okozott

A baleset következtében az egyenesen közlekedő autó utasa könnyű sérülést szenvedett.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén szombaton három személyi sérüléssel járó balesetről szerzett tudomást a rendőrség és egy személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján, valamint hét ittas sofőrrel szemben intézkedtek.

Egy helyi lakos közlekedett autójával Szolnok belterületén, a Pozsonyi úton 2021. június 19-én a kora délutáni órákban – adta hírül a megyei rendőr-főkapitányság. Haladása során a 24 éves férfi balra nagyívben akart kanyarodni az út mellett kijelölt parkolóhelyre, azonban nem biztosított elsőbbséget a vele szemből közlekedő és egyenesen továbbhaladó gépkocsinak és összeütköztek.

A baleset következtében az egyenesen közlekedő autó utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

A rendőrség felhívja a gépkocsivezetők figyelmét az elsőbbségi szabályok betartására! A balra kanyarodó járművel elsőbbséget kell adni az úttesten szemből érkező és egyenesen továbbhaladó jármű részére.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában