vádemelés

2021.06.18. 12:30

Szóváltás és dulakodás után tört el egy kunmadarasi férfi orra

Dulakodásig fajult két férfi vitája Kunmadarason még 2020. december 23-án. A fiatalabb férfi 8 napon túl gyógyuló orrcsonttörést szenvedett.

Szoljon.hu

Forrás: Shutterstock

A Karcagi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy 29 éves és egy 21 éves kunmadarasi férfi ellen súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2020. december 23-án a délután kunmadarasi otthonuk előtt szóváltásba keveredett, kölcsönösen szidalmazták egymást – adta hírül a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség.

A szóváltás csakhamar tettlegességig is fajult, amikor is a fiatalabb férfi mellkasánál meglökte az idősebb vádlottat. Ekkor az idősebb férfi egy alkalommal ököllel orrba ütötte haragosát, majd dulakodás alakult ki közöttük, amíg mindketten földre nem estek. Miután felálltak a verekedést tovább folytatták volna, de hamarosan szétválasztották őket a helybéliek.

A fiatalabb vádlott az ökölütés következtében 8 napon túl gyógyuló orrcsonttörést szenvedett.

Az ügyészség az idősebb vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra, fiatalabb társával szemben felfüggesztett fogházra tett indítványt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában