vádemelés

2021.06.18. 12:30

Szóváltás és dulakodás után tört el egy kunmadarasi férfi orra

Dulakodásig fajult két férfi vitája Kunmadarason még 2020. december 23-án. A fiatalabb férfi 8 napon túl gyógyuló orrcsonttörést szenvedett.

Szoljon.hu

Forrás: Shutterstock

A Karcagi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy 29 éves és egy 21 éves kunmadarasi férfi ellen súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2020. december 23-án a délután kunmadarasi otthonuk előtt szóváltásba keveredett, kölcsönösen szidalmazták egymást – adta hírül a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség.

A szóváltás csakhamar tettlegességig is fajult, amikor is a fiatalabb férfi mellkasánál meglökte az idősebb vádlottat. Ekkor az idősebb férfi egy alkalommal ököllel orrba ütötte haragosát, majd dulakodás alakult ki közöttük, amíg mindketten földre nem estek. Miután felálltak a verekedést tovább folytatták volna, de hamarosan szétválasztották őket a helybéliek.

A fiatalabb vádlott az ökölütés következtében 8 napon túl gyógyuló orrcsonttörést szenvedett.

Az ügyészség az idősebb vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra, fiatalabb társával szemben felfüggesztett fogházra tett indítványt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában