kék hírek

2021.06.30. 09:48

Távcsövet és horgász felszerelést is lopott egy férfi Cibakházán

A 19 éves elkövető az ellopott tárgyakat egy csónakba rejtette, hogy később onnan elvigye.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására kedden, valamint két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, továbbá három ittas sofőrrel szemben intézkedtek.

Ismeretlen személy ment be egy cibakházi hétvégi ház udvarára kedden a déli órákban – olvasható a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében. A jogsértő a házból különböző tárgyakat – távcsövet, horgász felszerelést, zenelejátszót – tulajdonított el.

A bűncselekmény bejelentését követően a rendőrök adatot gyűjtöttek, kamerafelvételt elemeztek, aminek eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt. A rendőrök előállították a Tiszaföldvári Rendőrőrsre a 19 éves feltételezett elkövetőt, akit lopás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgattak.

A terhelt beismerő vallomást tett és elmondta, hogy az értékek egy részét egy csónakba rejtette, hogy később onnan elvigye. A nyomozók kutatás során megtalálták az eltulajdonított tárgyakat, amit lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosnak.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetése miatt folytat eljárást.

Fotó: police.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában