árokba hajtott a sofőr / frissítve

2021.08.31. 17:57

Elhunyt a jászalsószentgyörgyi baleset egyik sérültje

A sofőr és a másik utasa is megsérült.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

Friss – 22:14:

A baleset helyszínelése 21 óra 40 perckor befejeződött, a közlekedés az érintett útszakaszon zavartalan.

Friss – 19:24:

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy jászalsószentgyörgyi lakos teherautóval hajtott Jászalsószentgyörgy irányából Jászladány felé. A sofőr eddig tisztázatlan körülmények között teherautójával a menetirány szerinti útárokba hajtott, és annak oldalához csapódott. A baleset következtében a sofőr és egyik utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett, míg a másik utas a kórházba szállítást követően elhunyt – tudtuk meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából a részleteket.

A rendőrség teljes útlezárás mellett folytatja a baleset helyszínelését.

Korábban írtuk:

Jászalsószentgyörgy és Jászladány között, a 3226. számú úton egy autó eddig tisztázatlan körülmények között az útárokba hajtott augusztus 31-én 17 óra után – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A jelenlegi információk szerint két ember megsérült a balesetben. A rendőrség teljes útlezárás mellett kezdte meg a baleset helyszínelését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában