SZER-telenül

2021.09.30. 16:30

A drogmegelőzés jegyében hirdet rajzpályázatot megyénk rendőrsége

November 10-ig várják a pályaműveket.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

SZER-telenül címmel hirdet rajzpályázatot a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság – olvasható a police.hu-n. A bűnmegelőzési szakemberek a drogprevenció témakörében kívánják megszólítani az általános iskolák felső tagozatos diákjait és a középiskolás korosztályt.

A pályázat célja, hogy felhívja a fiatalok figyelmét az őket fenyegető veszélyre, a kábítószerek káros, gyakran visszafordíthatatlan hatásaira, illetve ösztönözni őket az alkotó tevékenységre. A pályaműveket 10-14 és 15-18 éves korcsoportban várják a szervezők. A beküldött rajzok bármilyen technikával (zsírkréta, festék, grafit, stb.) A4-es, A3-as méretben készülhetnek.

Ezen művekre rá kell írni a pályázat címét, az alkotó nevét, betöltött életkorát, elérhetőségét (e-mail cím, vagy telefonszám), iskolája megnevezését.

A pályázatra való jelentkezéssel a résztvevők elfogadják, hogy az általuk készített alkotásokat a szervezők a későbbiekben a drogprevenció jegyében, megelőzési célzattal szabadon felhasználhatják.

Fotó: police.hu

A pályaműveket postai úton a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság 5000, Szolnok, Baross út 39. címre küldhetik, vagy ezen a címen személyesen is leadhatják. A beküldési határidő november 10-e.

A zsűri által korcsoportonként kiválasztott legjobb művek készítői értékes ajándékot kapnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában