különös helyen

2021.09.14. 07:00

Egy ceglédi illemhelyen bukkantak a körözött férfire a rendőrök

A férfivel szemben elfogatóparancs volt érvényben, amiért nem kezdte meg jogerősen kiszabott szabadságvesztésének letöltését.

Czakó Nóra

Forrás: Illusztrációfotó/Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Különös helyen találtak rá egy hatóságok által keresett emberre a ceglédi járőrök – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya. Mint megtudtuk, a körözés alatt álló embereket, lakcímüket, tartózkodási helyeiket ellenőrizték a rendőrök a városban a közelmúltban.

Egy Köztes utcai háznál egy huszonhét éves férfit kerestek, aki ellen a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert a testi sértés miatt jogerősen kiszabott szabadságvesztésének letöltését nem kezdte meg.

A rendőrök átkutatták a házat, de nem találták a férfit, ezért a telken lévő, elrejtőzésre alkalmas építményeket is átvizsgálták. Nem kerülte el figyelmüket az udvaron álló latrina sem, és az ajtót kitárva meglelték az ott gubbasztó férfit, akit előállítottak, majd büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában